Email:
Jelszó:
Ha elfelejtette a jelszavát, akkor készítünk Önnek egy új átmeneti jelszót, amivel beléphet.

Kérjük, adja meg az email címét, amivel be szokott lépni. Erre a címre küldjük Önnek az átmeneti jelszavát.

Érdekes tartalmak

Olvassa el a megújuló cikkeinket, melyek aktuális témákban és olvasmányos formában nyújtanak hasznos információkat Önnek!
Éljen teljes életet cukorbetegen is!

Életmódváltás

Aludni nehéz

Ha csak a medvékre gondolunk, hihetnénk azt is, hogy nincs könnyebb dolog a téli alvásnál! Ám a tudomány számos szezonális akadályra is rámutat. Ráadásul egyre nagyobbnak látszik annak a tétje is, hogy sikerül-e mindig jót és elegendőt aludnunk?


Életmódváltás

Üzen az ajándék

Ritkán határozhat meg egy egész életpályát egy ajándék, ám adhat hozzá apró, de fontos impulzusokat. Különféle tapasztalatokat kínálhatnak, eltérő szokásokat segíthetnek kialakítani. Így határozottan más az üzenete egy kisgyerekként kapott kenulapátnak, mint egy elektromos rollernek, ahogy igencsak másra biztat egy szakácssapka, mint egy "hamburgerbérlet".


Életmódváltás

HANGULAT-TRÉNING

Sokaknak még a könnyű években is nehéz időszak az év vége. Kit a magány terhel jobban ilyenkor, kit pedig éppen ellenkezőleg, a családjával való közös ünneplés feszültsége visel meg. Ráadásul most a hétköznapok is hoznak elég aggódni valót: háború, infláció, rezsiszámlák... - kevesen lehetnek, akik mostanában csupán a hidegfrontra érzékenyek.


Életmódváltás

Nevet adtak a gyógyulásnak

Az elhízottakra másfélszer, a diabéteszesekre háromszor annyit költ az egészségbiztosító, mint egy átlagos betegre - hangzott el idén [2022] szeptemberben a Magyar Egészség-gazdaságtani Társaság tanácskozásán. A beszélgetés - mint arról a MedicalOnline beszámolt - a bariátriai, azaz a gyakran csak "súlycsökkentőként" említett műtétekről folyt.


Életmódváltás

Expressz auto-szerviz

Javítani személyes életesélyeinken, -minőségünkön olykor meglepően csekély időt, energiát kíván. Ilyen lehetőségekre mutatott példákat a közelmúltban néhány kutatás.A Diabétesz Kliens Program támogatói:


Az Accu-Chek® Instant készülék gyógyászati segédeszköz.
Az Accu-Chek®, Accu-Chek® Instant a Roche bejegyzett védjegyei. © 2016 Roche.
A Diabétesz Kliens Program® a Roche Magyarország Kft. bejegyzett védjegye. © 2021 Roche
AC/WS/C/2020/01v.

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!

Valami történt.