Email:
Jelszó:
Ha elfelejtette a jelszavát, akkor készítünk Önnek egy új átmeneti jelszót, amivel beléphet.

Kérjük, adja meg az email címét, amivel be szokott lépni. Erre a címre küldjük Önnek az átmeneti jelszavát.

Érdekes tartalmak

Olvassa el a megújuló cikkeinket, melyek aktuális témákban és olvasmányos formában nyújtanak hasznos információkat Önnek!
Éljen teljes életet cukorbetegen is!

Étkezés

Hűsítő konyha

Ahogy egyre hevesebben próbálgatja a hőtűrő-képességünket a nyár, úgy szorulunk rá újabb és újabb védekezési módok alkalmazására. Ha már nem elég a napernyő, a nappal is leengedett redőny, meg a langyos zuhany, akkor még mindig rejteget lehetőségeket például a konyha is.


Étkezés

Keserédes tudomány

A boltok polcain ma már egyértelműen versenyelőnynek számít, ha egy élelmiszer "cukormentesen" vagy "hozzáadott cukor nélkül" hozza a megszokott ízt. Az ennek érdekében legtöbbször felhasznált ipari édesítők megítélése azonban már korántsem ennyire egyértelmű.


Étkezés

Több víz, kevesebb só - ez lesz a jó

Aki túl keveset iszik, az azzal megrövidítheti a saját életét - ez az egyik tanulsága egy 2023 januárjában az eBioMedicine folyóiratban bemutatott tanulmánynak. Ebben Natalia I. Dmitrieva és munkatársai 15 ezer ember életét követték mintegy 25 éven keresztül, s azt vizsgálták, hogy a hidratáltságnak melyek a hosszútávú egészségügyi hatásai.


Étkezés

Konyhapénz

Az elszabaduló élelmiszer-infláció a befőzési szezon után is megszaporíthatja a konyhai teendőket. Akik lazábban vették az eddigi diétájukat, azokat is új lehetőséghez juttathatja most a kényszer: igaz, több munkával, de jobban ellenőrizhetik, hogy mi kerül a tányérjukra. Ahogy Erdélyi Aliz, a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének főtitkára mondta a minap az egyik kereskedelmi tévének:


Étkezés

Nyári konyha

Az idei augusztus a szokottnál is több ösztönzést kínál a konyhai kísérletezésre. Idén alighanem olyanok is próbálkoznak a befőzéssel, akiknél ez egyébként nem része a nyári rutinnak. Az inflációs bizonytalanság igaz barátja az otthoni tartósításnak, ráadásul - ha jól csinálják - az utóbbinak vannak egészségügyi előnyei is.A Diabétesz Kliens Program támogatói:


Az Accu-Chek® Instant készülék gyógyászati segédeszköz.
Az Accu-Chek®, Accu-Chek® Instant a Roche bejegyzett védjegyei. © 2016 Roche.
A Diabétesz Kliens Program® a Roche Magyarország Kft. bejegyzett védjegye. © 2021 Roche
AC/WS/C/2020/01v.

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!

Valami történt.