Email:
Jelszó:
Ha elfelejtette a jelszavát, akkor készítünk Önnek egy új átmeneti jelszót, amivel beléphet.

Kérjük, adja meg az email címét, amivel be szokott lépni. Erre a címre küldjük Önnek az átmeneti jelszavát.

Érdekes tartalmak

Olvassa el a megújuló cikkeinket, melyek aktuális témákban és olvasmányos formában nyújtanak hasznos információkat Önnek!
Éljen teljes életet cukorbetegen is!

Étkezés

Konyhapénz

Az elszabaduló élelmiszer-infláció a befőzési szezon után is megszaporíthatja a konyhai teendőket. Akik lazábban vették az eddigi diétájukat, azokat is új lehetőséghez juttathatja most a kényszer: igaz, több munkával, de jobban ellenőrizhetik, hogy mi kerül a tányérjukra. Ahogy Erdélyi Aliz, a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének főtitkára mondta a minap az egyik kereskedelmi tévének:


Étkezés

Nyári konyha

Az idei augusztus a szokottnál is több ösztönzést kínál a konyhai kísérletezésre. Idén alighanem olyanok is próbálkoznak a befőzéssel, akiknél ez egyébként nem része a nyári rutinnak. Az inflációs bizonytalanság igaz barátja az otthoni tartósításnak, ráadásul - ha jól csinálják - az utóbbinak vannak egészségügyi előnyei is.


Étkezés

Teher-mentesítés

Bár az elhízás korántsem szezonális betegség, ilyentájt több szó esik róla. Dr. Simonyi Gábor, a Szent Imre kórházban működő Országos Obezitológiai Centrum vezetője így beszélt a hozzájuk fordulókról a minap a MedicalOnline-nak: "Tavasszal általában erősebb a motiváció, sokan szeretnének nyárra szebben mutatni, főleg a nők. A férfiakat inkább a párjuk hozza el gondoskodón szeretettel, hogy megóvja az elhízáshoz társuló betegségektől."


Étkezés

Tavaszi zsírapasztás

Tavasz közeledtével, sokak problémája, hogy miként szabaduljanak meg az immár terhes túlsúlyuktól? Aztán ha bele is vágnak, gyakran csalódnak, mert alábecsülték a feladatot. Pedig néhány egyszerű kalkulációval viszonylag jól felmérhető, hogy az éppen kitűzött fogyási cél elérése reálisan mikorra várható, s az mekkora erőfeszítést kíván. Erre mutatunk példát az alábbiakban.


Étkezés

Ülve álltuk a járványt

A járvány vissza-visszatérése arra is lehetőséget ad, hogy tanulva-alkalmazkodva mérsékelhessük a következő covid-roham kártételeit. Ennek eredményéről vall egy frissen publikált  - az élelmiszerhatóság (NÉBIH), a Debreceni Egyetem, valamint a TÉT-platform közreműködésével készült - felmérés is.A Diabétesz Kliens Program támogatói:


Az Accu-Chek® Instant készülék gyógyászati segédeszköz.
Az Accu-Chek®, Accu-Chek® Instant a Roche bejegyzett védjegyei. © 2016 Roche.
A Diabétesz Kliens Program® a Roche Magyarország Kft. bejegyzett védjegye. © 2021 Roche
AC/WS/C/2020/01v.

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!

Valami történt.