Email:
Jelszó:
Ha elfelejtette a jelszavát, akkor készítünk Önnek egy új átmeneti jelszót, amivel beléphet.

Kérjük, adja meg az email címét, amivel be szokott lépni. Erre a címre küldjük Önnek az átmeneti jelszavát.

Érdekes tartalmak

Olvassa el a megújuló cikkeinket, melyek aktuális témákban és olvasmányos formában nyújtanak hasznos információkat Önnek!
Éljen teljes életet cukorbetegen is!

Élet cukorbetegen

Restartolt a stratégiaÉlet cukorbetegen

Érbarát az élete?

Pusztán a gyógyszeres kezelés nem elegendő a diabétesz szövődményeinek elkerülésére - ennek alátámasztására két tanulmány eredményét is bemutatta a közelmúltban a PLOS Medicine orvosi folyóirat. A cukorbetegség jellemzően a szív- és érrendszerben okozott károkon keresztül pusztítja a szervezetet.


Élet cukorbetegen

Remény és tudomány

Ma már tudjuk, hogy olykor a 2-es típusú diabétesz is gyógyítható, azaz elérhető vele a tartós remisszió, amikor gyógyszerek nélkül is normalizálódik a vércukor-szabályozás. Ennek lehetőségeit és esélyeit igyekezett jobban körülhatárolni egy idén [2023] májusban, a Diabetes, Obesity and Metabolism folyóiratban publikált kutatás.


Élet cukorbetegen

Talpra állítanák az ellátást

Május elején [2023] megjelent a diabéteszes láb gondozásának szakmai irányelve, amely e tünetegyüttes kezelésének legkorszerűbb eszközeit, s eljárásait foglalja össze a cukorbetegekkel foglalkozó hazai szakemberek számára.


Élet cukorbetegen

Adó-marasztaló

A krónikus betegek adókedvezményének szabályozása lényegében évek óta változatlan, csak az aktuálisan érvényesíthető összeg nő a hivatalos minimálbér emelésével. Mivel 2023 januárjától a legkisebb bruttó bér 232.000 forint, így jelenleg a havi adókedvezmény 11.595 forint. A szabály ugyanis azt tartalmazza, hogy az érintetteknek a minimálbér (száz forintra kerekített) harmada - jelenleg 77.300 forint - után nem kell megfizetniük a 15%-os személyi jövedelemadót.A Diabétesz Kliens Program támogatói:


Az Accu-Chek® Instant készülék gyógyászati segédeszköz.
Az Accu-Chek®, Accu-Chek® Instant a Roche bejegyzett védjegyei. © 2016 Roche.
A Diabétesz Kliens Program® a Roche Magyarország Kft. bejegyzett védjegye. © 2021 Roche
AC/WS/C/2020/01v.

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!

Valami történt.