Email:
Jelszó:
Ha elfelejtette a jelszavát, akkor készítünk Önnek egy új átmeneti jelszót, amivel beléphet.

Kérjük, adja meg az email címét, amivel be szokott lépni. Erre a címre küldjük Önnek az átmeneti jelszavát.

Érdekes tartalmak

Olvassa el a megújuló cikkeinket, melyek aktuális témákban és olvasmányos formában nyújtanak hasznos információkat Önnek!
Éljen teljes életet cukorbetegen is!

Kockázatok

Megy a járvány, jön a járvány

Hogyan is állunk most a Coviddal? - Nehéz kérdés, különösen annak, aki összeveti az év fordulójának híreit. Míg Magyarországon úgy tűnhet, hogy már túl vagyunk rajta, hiszen megszűnt az állami Covid-információs oldal is, addig a három éven át szigorúan védekező Kínában éppen most látszik elszabadulni járvány.


Kockázatok

Szezon-veszély

Jó pár éve gyűlnek az adatok, melyek arra utalnak, hogy a rossz levegő nem csupán fojtogató, hanem még a diabétesz kialakulásában is lehet szerepe. Ráadásul annak mechanizmusa sem látszik szimplának.


Kockázatok

Verzió-frissítéssel tér vissza a vírus

Nehezen szabadulunk a covidtól. Bár időnként jönnek jobb hírek is felőle. Ezek közé sorolható Emma Rezel-Potts és társai kutatása, amelyről a PLOS Medicine folyóirat számolt be idén [2022] júliusban. Ennek témáját az a tapasztalat adta, hogy covid-fertőzés után akár hónapokig megnő egyes keringési betegségek, valamint a diabétesz kialakulásának a rizikója is.


Kockázatok

Gomba-baj

Nyaranta az olyan problémák is könnyebben napvilágra kerülnek, mint egy körömgomba-fertőzés. Bár ez sokak gondja - igazi civilizációs betegség, az emberek 5-20 százalékát érinti - de korántsem egyformán veszélyeztet mindenkit. A hajlamosító tényezők között szerepel egyebek mellett a cukorbetegség, meg a rossz végtagi keringés is.


Kockázatok

Igyon hosszú távra!

Ilyenkor, a nyári hőhullámok idején igen látványosan megmutatkozik, hogy mennyire sérülékeny az emberi szervezet vízgazdálkodása. Már néhány deciliter pótlásának az elmaradása lassítja a gondolkodást, rontja a figyelmet, a nagyobb hiányok pedig a fejfájástól az életveszélyes tünetekig számtalan bajt előhozhatnak.A Diabétesz Kliens Program támogatói:


Az Accu-Chek® Instant készülék gyógyászati segédeszköz.
Az Accu-Chek®, Accu-Chek® Instant a Roche bejegyzett védjegyei. © 2016 Roche.
A Diabétesz Kliens Program® a Roche Magyarország Kft. bejegyzett védjegye. © 2021 Roche
AC/WS/C/2020/01v.

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!

Valami történt.