Összefogás a cukorbetegekért
A Diabétesz Kontroll Program célja, hogy rendhagyó módon hívja fel a 2-es típusú cukorbetegek és hozzátartozóik figyelmét a diabétesz legfontosabb problémáira, választ adjon a hétköznapok gyakorlati kérdéseire és tanácsot nyújtson a betegség kezelésére.
Már regisztrált? Lépjen be...
Email:
Jelszó:
Ha elfelejtette a jelszavát, akkor készítünk Önnek egy új átmeneti jelszót, amivel beléphet.

Kérjük, adja meg az email címét, amivel be szokott lépni. Erre a címre küldjük Önnek az átmeneti jelszavát.

Impresszum

Cukorbetegeknek és orvosoknak a cukorbetegségről!

A Diabétesz Kontroll Program portál elsődlegesen azzal a céllal jött létre, hogy szakmailag hiteles információt szolgáltasson a cukorbetegségről, felhívja a figyelmet a betegség fontosságára, kezelésére és megelőzésére.

Mit adunk Önnek?

A Program célja, hogy rövid és hasznos információk célzott eljuttatásával segítse a betegségben szenvedők és a betegséggel fenyegetettek életét. Továbbá a nyereményjátékokban kisorsolt eszközökkel segítse a terápiát, az online naplózási funkciókkal pedig biztosítsa a megfelelő terápiás mérési adatok biztonságos tárolását és grafikonos megvalósítását, melyet a kezelőorvosnak juttathatnak el a Programban részt vevők.

Tartalomszolgáltatói alapelvek

A Portál a hiteles szakmai tájékoztatás híve. Tartalmakat szakemberek, újságírók, orvosok állítják össze, felhívjuk azonban figyelmét arra, hogy a weboldalon és a hírlevélben megjelenő cikkek, információk nem helyettesítik a szakszerű orvosi ellátást és tanácsadást.

A Portál üzemeltetése

A Portál üzemeltetője és tárhelyszolgáltatója a POPART Reklámügynökség Korlátolt Felelősségű Társaság

Székhely: 1026 Budapest, Riadó utca 7.
Telephely: 1051 Budapest, Mérleg utca 7. I. em. 9.

Cégjegyzékszám: Cégjegyzéket vezető bíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

Adószám: 13356844-2-41

Elérhetőség: info@dkponline.hu

A Program az aktuális szponzorok által biztosított forrásból üzemel.

Hirdetési alapelveink

Portálunk a szponzorok termékinformációinak felhasználókhoz való továbbításából tartja fent magát, azonban első számú szempont, hogy a jogszabályi előírások betartása mellett, a tartalmainkban közölt termékek szakmailag elfogadott, kipróbált és valódi gyógyhatással rendelkező termékek legyenek.

Hirdetési tartalmak megjelenítésekor teljes mértékben figyelembe vesszük és alkalmazzuk a biztonságos és gazdaságos gyógyszer- és gyógyászati segédeszköz- ellátás, valamint a gyógyszerforgalmazás általános szabályairól szóló 2006. évi XCVIII. törvény, valamint az emberi felhasználásra kerülő gyógyszerek és gyógyászati segédeszközök reklámozásáról és ismertetéséről szóló 11/2007. (III.06.) Egészségügyi minisztériumi rendelet előírásait, továbbá a reklámpiacon kialakult gyakorlatot.

Az oldalon található gyógyszerreklámokkal kapcsolatban felhívjuk a látogató figyelmét, hogy a kockázatokról és a mellékhatásokról minden esetben olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.

A DKP Online program

A DKP Online program szervezője a ROCHE (Magyarország) Kft.

Székhely: 2040 Budaörs, Edison utca 1.

Cégjegyzékszám: 13-09-088822

Adószám: 12176780-2-44

Kapcsolattartásra szolgáló e-mail elérhetőség:

hungary.diabetes@rochedc.com

Amennyiben kérdése vagy észrevétele merülne fel a Honlappal vagy annak tartalmával kapcsolatban, kérjük, írja meg az info@dkponline.hu címre küldött e-mailben.

DCP-BGM/RMPICWSC/2016/01v