Összefogás a cukorbetegekért
A Diabétesz Kontroll Program célja, hogy rendhagyó módon hívja fel a 2-es típusú cukorbetegek és hozzátartozóik figyelmét a diabétesz legfontosabb problémáira, választ adjon a hétköznapok gyakorlati kérdéseire és tanácsot nyújtson a betegség kezelésére.
Már regisztrált? Lépjen be...
Email:
Jelszó:
Ha elfelejtette a jelszavát, akkor készítünk Önnek egy új átmeneti jelszót, amivel beléphet.

Kérjük, adja meg az email címét, amivel be szokott lépni. Erre a címre küldjük Önnek az átmeneti jelszavát.

Impresszum

Cukorbetegeknek és orvosoknak a cukorbetegségről!

A Diabétesz Kontroll Program portál elsődlegesen azzal a céllal jött létre, hogy szakmailag hiteles információt szolgáltasson a cukorbetegségről, felhívja a figyelmet a betegség fontosságára, kezelésére és megelőzésére.

Mit adunk Önnek?

A Program célja, hogy rövid és hasznos információk célzott eljuttatásával segítse a betegségben szenvedők és a betegséggel fenyegetettek életét. Továbbá a nyereményjátékokban kisorsolt eszközökkel segítse a terápiát, az online naplózási funkciókkal pedig biztosítsa a megfelelő terápiás mérési adatok biztonságos tárolását és grafikonos megvalósítását, melyet a kezelőorvosnak juttathatnak el a Programban részt vevők.

Tartalomszolgáltatói alapelvek

A Portál a hiteles szakmai tájékoztatás híve. Tartalmakat szakemberek, újságírók, orvosok állítják össze, felhívjuk azonban figyelmét arra, hogy a weboldalon és a hírlevélben megjelenő cikkek, információk nem helyettesítik a szakszerű orvosi ellátást és tanácsadást.

A Portál finanszírozása

A portál üzemeltetője a POPART Reklámügynökség Kft. A Program az aktuális szponzorok által biztosított forrásból üzemel.

A tárhelyet a POPART Reklámügynökség Kft. biztosítja:

POPART Reklámügynökség Korlátolt Felelősségű Társaság
Székhely: 1023 Budapest, Ürömi utca 43.
Adószám: 13356844-2-41
Cégjegyzékszám: 01-09-731136
Elérhetőség: info@dkponline.hu

Hirdetési alapelveink

Portálunk a szponzorok termékinformációinak felhasználókhoz való továbbításából tartja fent magát, azonban első számú szempont, hogy a jogszabályi előírások betartása mellett, a tartalmainkban közölt termékek szakmailag elfogadott, kipróbált és valódi gyógyhatással rendelkező termékek legyenek.

Hirdetési tartalmak megjelenítésekor teljes mértékben figyelembe vesszük és alkalmazzuk a biztonságos és gazdaságos gyógyszer- és gyógyászati segédeszköz- ellátás, valamint a gyógyszerforgalmazás általános szabályairól szóló 2006. évi XCVIII. törvény, valamint az emberi felhasználásra kerülő gyógyszerek és gyógyászati segédeszközök reklámozásáról és ismertetéséről szóló 11/2007. (III.06.) Egészségügyi minisztériumi rendelet előírásait, továbbá a reklámpiacon kialakult gyakorlatot.

Az oldalon található gyógyszerreklámokkal kapcsolatban felhívjuk a látogató figyelmét, hogy kockázatokról és a mellékhatásokról minden esetben olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.

A DKP Online program szervezője:

Roche Magyarország Kft.
Adószám: 12176780-2-44
Cégjegyzékszám: 13-09-088822
Székhely: 2040 Budaörs, Edison utca 1.

Ügyfélszolgálat: info@dkponline.hu

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-57612

Adatkezelési nyilatkozat: nyilatkozat