Email:
Jelszó:
Ha elfelejtette a jelszavát, akkor készítünk Önnek egy új átmeneti jelszót, amivel beléphet.

Kérjük, adja meg az email címét, amivel be szokott lépni. Erre a címre küldjük Önnek az átmeneti jelszavát.

Harcsapaprikás kölestésztával
(4 személyre)

Hozzávalók:
500 g harcsafilé
200 g kölestészta
2 db paradicsom
1 db vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
1 ek paradicsompüré (cukormentes)
2 ek zabliszt
3 ek olaj
1 dl kókusztej (cukormentes)
½ tk étkezési keményítő
őrölt pirospaprika
A kép csak illusztráció!
Kalóriatartalom
2020 KJ (481 kcal)
Fehérje
24 g
Zsír
25 g
Szénhidrát
41 g
Elkészítés:

1. A vöröshagymát és a paradicsomot apró kockákra vágjuk, a fokhagymát vékony szeletekre. A halfiléket mindkét oldalon besózzuk. A halfilét 2 ujjnyi vastag szeletekre vágjuk, majd 1 ek. zablisztbe forgatjuk.

2. Egy serpenyőben kevés olajat felhevítünk, és 1 perc alatt átsütjük rajta a zablisztes halszeleteket.

3. Egy lábosban kevés olajon üvegesre pirítjuk a hagymát, majd a fokhagymát. Tűzről levéve hozzáadjuk a fűszerpaprikát, majd a paradicsomot és a paradicsompürét, összepároljuk. Ha a paradicsom szétfőtt, felöntjük 3 dl vízzel, felforraljuk, majd beletesszük a halszeleteket és alacsony lángon főzzük tovább.

4. A kókusztejet 1 evőkanál zabliszttel és az étkezési keményítővel alaposan elkeverjük. Ezzel habarjuk be a harcsapaprikást.

5. Kifőtt kölestésztával tálaljuk.


A Diabétesz Kliens Program támogatói:


Az Accu-Chek® Instant készülék gyógyászati segédeszköz.
Az Accu-Chek®, Accu-Chek® Instant a Roche bejegyzett védjegyei. © 2016 Roche.
A Diabétesz Kliens Program® a Roche Magyarország Kft. bejegyzett védjegye. © 2021 Roche
AC/WS/C/2020/01v.

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!

Valami történt.